Majblomman 2024

Bilder: Majblomman.se

1 av de 10 bladen saknas! 1 av 10 barn i Sverige lever i ekonomisk utsatthet.

För att belysa statistiken, lanseras därför för första gången på 100 år en ny sorts majblomma där 1 av de 10 bladen saknas. Niobladsblomman finns i begränsad upplaga, är nästan dubbelt så stor som singelblomman och kommer att kosta 100 kronor. Den kommer endast att finnas tillgänglig i barnens webbshoppar och på Majblommans hemsida. Klassiska majblommor, kransar, klistermärken och pins kommer att säljas samtidigt som vanligt.” Årets majblomma.

”Majblomman och Borås Tapetfabrik har genom ett unikt samarbete tagit fram årets konstverk 2024 – tapeten Majken. Designad av Johanna Ek. Tapeten finns i tre unika färgställningar och säljs till förmån för Majblommans arbete mot barnfattigdomen i Sverige.” Majblomman.

Majblomman börjar säljas den 10 april. Pengarna delas ut som ekonomiskt stöd till barn lokalt.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.