Fem en fredag / olust

Bild: RebelSoul.

Fem en fredag v.9 olust

 1. Hur kittlig är du?
  Ganska kittlig, värst är låren och ljumskarna. Jag har också blivit ganska bra på att koncentrera mig på att ligga stilla. Om det kliar på näsan när jag är på t ex massage så kan jag tänka bort det tills det går över.
 2. När kände du dig senast avtrubbad?
  Man kan inte ta in för mycket elände på en gång. Ibland när jag ser en rubrik så tänker jag -Är det här i närheten? Om nej så bryr jag mig inte om det… Hur media rapporterar om saker, hur de styr hur vi ska tänka och vilken information vi får tillgång till. Medierna har en tendens att förmedla nyheter om dramatiska skeenden eller i nödfall dramatisera det mer vardagliga, medan medborgarna behöver saklig information för att ta ställning till viktiga frågor. Det får de inte.”
  Det går inte att inte bry sig om politiken, för den påverkas oss så mycket hela tiden i allt vi gör.
 3. Vad fick dig senast att skruva på dig?
  Ibland är det bättre att tiga och spara sin energi.
  Sluta försöka förklara dig själv. Människor förstår bara saker utifrån deras uppfattningsnivå; inom ramarna för deras överensstämmelse med verkligheten.
 4. Vad senast gjorde att du fick kväljningar?
  Aftonbladet visade en bild på nagelsvamp, jag scrollade snabbt förbi.
 5. Vad tycker du är mest obekvämt att sätta på dig?
  Jag vill ha rörelsefrihet, mjuka kläder och bekväma skor! Obekvämt är alltså sådant som sitter åt och klämmer. Jag skulle aldrig ha högklackat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.