Melodifestivalen 2024 / Mello

Deltävling 1: Lördag 3 februari 2024, Malmö Arena
Deltävling 2: Lördag 10 februari 2024, Scandinavium, Gbg
Deltävling 3: Lördag 17 februari 2024, VIDA Arena, V-ö
Deltävling 4: Lördag 24 februari 2024, Stiga Sports Arena, Eskilstuna
Deltävling 5: Lördag 2 mars 2024, Löfbergs Arena, Karlstad
Final: Lördag 9 mars 2024, Friends Arena, Solna

Programledare: Carina Berg
”I varje deltävling medverkar 6 bidrag, av vilka de 2 högst placerade går direkt till final och de 2 lägst placerade har tävlat färdigt. Bidragen på placeringarna 3 och 4 i de fem deltävlingarna får tävla i Finalkvalet, en förlängning av den 5:e deltävlingen som sänds direkt från arenan. Tittarna får då rösta på nytt. Alla tävlande artister närvarar, och en snabbrepris av deras tidigare framföranden visas.” Finalen har 12 bidrag. Läs vidare på Mellopedia.

Tjuvlyssna varje torsdag! Du får höra en minut av varje bidrag på SVT. ”1 minut långa ljudsmakprov av låtarna som tävlar den aktuella veckan publiceras på torsdagarna inför deltävlingarna klockan 7 på morgonen. På fredagarna följs detta klockan 7 på morgonen av 30 sekunder tjuvtitta från bidragens repetitioner.”
Jag har lyssnat idag och det är inte helt lätt. Men jag gillar Supernatural, Forever yours, Heroes are calling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.