Selfie / hemma hos

Foto: Nilla Tankebubblor september 2017.

Klimakteriehäxans frågor för dagen.

 1. Det tittar jag direkt på när jag kommer på mitt första besök i ett hem
  Jag tittar gärna på hur andra inreder med ett öppet sinne. Och jag är väldigt förlåtande till hur städat folk har det hemma. Det blir nog ofta att man tittar på vad de har på väggarna och vad de har för möbler och gardiner.
 2. Det irriterar mig, såväl hemma hos mig själv som hemma hos andra
  Jag gillar när alla saker har en egen plats och att det finns öppna ytor. Lätt att städa och lätt att hitta. Jag ska inte säga att jag irriterar mig på motsatsen men lite då och då kanske.
 3. Det har jag onödigt många av
  Jag har inte jättemycket prylar men jag har ändå lite för många. Jag försöker att rensa ut, i omgångar, sådant som jag inte använder. Jag har onödigt mycket av sådant som jag inte har valt ut själv…
 4. Vän av vita väggar eller ska det vara mönstrat?
  Våra väggar är inte vita. Där vi har tapeter är det t ex bredrandigt i grönt i hallen, små tunna streck eller väldigt småmönstrat i beige toner i sovrummen. De målade väggarna är i cremegult, ljusbrunt och lite mer åt off-white. Så de flesta av våra väggar är enfärgade men inte helvita, och de som är mönstrade är diskreta. Vi flyttade in 2009.
 5. Den detaljen är viktig hemma hos mig
  Mattan som jag har fått av min pappa gillar jag skarpt! Jag gillar de svarta IKEA-fåtöljerna också.
 6. Hur viktigt är det med växter hemma?
  Jag tycker att grönt är skönt att inreda med och gärna i form av gröna växter.
Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

4 kommentarer

 1. Det ser väldigt frodigt och fint grönt ut på din fönsterbräda, snygga ytterkrukor dessutom!
  Nog är det väl skönt att inte alla har vita väggar, eller likartade tapeter?
  Det där med rensandet, det är ett evigt dåligt samvete som aldrig klaras av.

 2. Känner igen elefantörat på ditt foto, jag har fem krukor fyllda av öron! De enda växter jag har förutom en svärmorstunga. Hellre det än en riktig svärmor. Jag bor så smått så jag har varken plats för växter eller bokhyllor men det är självvalt. Trivs bra nu då jag rensat ut allt onödigt i senaste flytt. Faktiskt riktigt skönt att bli av med massor som aldrig användes.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.