Moodboard januari 2024

Bilder: Mountain Works, MQ, Lindex, Lindex.

Jag skulle vilja ha en lite varmare kappa att ta till, jag har saknat det denna vintern. Jag tittar mest runt lite. Cocoon från MountainWorks såg fin ut. * En kavaj som inte är för kort. Denna från MQ ser ut att vara i den längden jag önskar. Den är snygg framifrån också med dolda knappar. * Svarta byxor och en väst i linneblandning från Lindex. * Stadiga jeans med hög midja från Lindex. * Jag använder inte jeans så ofta längre, så de måste verkligen vara mjuka och bekväma om jag ska slå till. Inte skära in i midjan när man sitter ner.

Dagens låt: Grandmaster Flash, The Furious Five – King of the streets

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.