Kari Traa underställ merino-ull

Bilder från Kari Traa.

Jag köpte mitt första underställ från KariTraa till skidresan 2015. Mycket skönt och även snyggt! Sedan dess har det kommit en ännu bättre modell. Mitt senaste inköp är byxorna med hög midja som har en bredare och tjockare resår i midjan Rose High Waisted Baselayer Pants – 100% Merino Wool. Det finns även en långärmad topp med dragkedja istället för knappar som heter Rose Half Zip Baselayer Top – 100% Merino Wool. Så många fina färger och mönster!

2 kommentarer

  1. Har inte varit på skidresa på många år, så jag har inte direkt slitit på mitt underställ. Förrän nu. Med tanke på att vi haft snö och, för mina breddgrader, extremt kallt hela januari så har underställ varit himmelskt. Men särskilt piffigt är inte mitt…

  2. Jag måste verkligen köpa ett par underställsbyxor i ylle snart – nu börjar det bli perfekt skidväder. Har en karitraa-underställströja som jag gillar.
    Hoppas du haft en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.