Fool me once / Netflix / TV serie

TV-serie på Netflix.

Jag har nu tittat klart på Fool me once. En brittisk TV-serie på Netflix i 8 delar. Crime, drama, mystery. ”Harlan Coben’s Fool Me Once follows Maya Stern who is trying to come to terms with the brutal murder of her husband, Joe. But when Maya installs a nanny-cam to keep an eye on her young daughter, she is shocked to see a man she recognises in her house. Her husband, who she thought was dead…” Serie baseras på en bok från 2018 av Harlan Coben. Den är sevärd och så bra att den får ett eget inlägg på bloggen! Jag blev tipsad av min dotter att se den, vi brukar gilla samma. Sedan även tipsad av en jobbarkompis plus att jag såg att House of Philia skrev om den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.