Wordle / engelska / dictionary

När jag spelade igår och idag.


Jag har återupptäckt Wordle. Min dotter tipsade mig. Jag har klarat av att lösa ordet två dagar i rad nu! Wordle är ett spel där du ska gissa ett engelskt ord på fem bokstäver. Du har 6 försök på dig. Grönt innebär att du har satt bokstaven på rätt plats och gult att den bokstaven finns med i ordet. Wordle resets daily at midnight local time.

Jag har även provat att spela Quordle som finns på denna sidan merriam-webster. Här finns även dagens ord. Bra sätt att hålla igång engelskan. Jag följer denna sidan på Instagram. Detta inlägg om jultomtens renar. Ho-ho-hold on a minute. 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.