Sydney / Aussie Christmas / jul


Dottern firade julen i Australien med sin pojkvän och hans familj. Så skönt att se att hon har det bra där och blir väl omhändertagen! ❤️ Pojkvännens föräldrar är från England så deras traditioner är en mix. Det är även annorlunda att fira jul när det är sommarväder. På julaftonen var de och bowlade och efteråt blev det hamburgare.
Juldagen börjar med en frukost som består av bacon & egg rolls. Efter det är det dags att öppna julklappar! Aktiviteter är bra julklappar. Dottern fick ett spa-besök. 🙂 Vad gör man annars då om man firar Jul i Sydney? Jo, man åker till stranden! Solar, badar och testar boogie-board. Middagen på kvällen innehöll bland annat skinka, räkor, sallad. Inte så mycket varma rätter. Efterrätten ser god ut! Det är en Lemon ginger crunch. Vilket är som en fryst cheesecake med citron. Ungefär som detta recept skulle jag tro. (gingernuts är kakor.) Detta är något jag tänker prova att baka framöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.