Mer jul

Foto: Nilla Tankebubblor 2016.

Jag vill ha mer jul. Jag vill ha trettio grader kallt, tomtar överallt, en skog av gröna granar, snötyngda hus, tusentals ljus, kulörta kulor i drivor. Bjällerklang som ackompanjemang på alla julens skivor. Tusen stjärnor som tindrar, glitter så långt jag ser, juleljus som glimmar. En svårknäckt nöt, sötare gröt, djupare dopp i grytan, glittrigare glim och grötigare rim, mer Arne Weise i rutan, rymligare säck, segare knäck, fetare fläsk från grisen. Krimsigare krams, längre långdans. Och raskare räv på isen! 🙂

Dagens låt: Adolphson & Falk – Mer jul

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.