Spotify 2023 wrapped


Vad har jag lyssnat på 2023? Känslosam mörk musik tydligen. Jag lyssnade på 2110 artister i år. Pop, svenskt pop, brittisk pop, pop dance och chill house. Min topplista ser ut så här: Niall Horan – Heaven, Mimi Webb – House on fire, Mimi Webb – Ghost of you, Dermot Kennedy – Kiss me, Family of the year – Hero, Anne-Marie – Breathing.

Min dotter och jag har liknade musiksmak. Vi matchar till 72% på Spotify. (Dottern och jag har gjort en Blend! Spotify skapar en gemensam spellista åt oss genom att blanda ihop låtar som vi gillar.) Hennes favorit-artister i år är Harry Styles, Taylor Swift, Bruno Mars, Coldplay och Niall Horan.

Vad det gäller min man och min son har vi väldigt olika spellistor. Men jag gillar en hel del av deras låtar. Min mans favoritlåt i år är Van Canto – Fear of the dark. Den kör han högt i högtalarna på gymmet när han värmer upp på crosstrainern. 🙂

Förra året såg det ut så här på min Spotify wrapped.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.