Söndag / solsken / tatuering

Söndag i punktform


Solsken
Vi hälsade på hos Ps syrra och familjen. Vi tog en promenad på en timme. Solen sken och det var ganska så blåsigt och vi såg några regndroppar och en regnbåge. På kvällen blev det mycket blåsigt men då var vi hemma. Vi gav bort en fin bok Underbara Vinter av Clara Lidström.

Tatuering
Sonen har varit och fått underarmen tatuerad. Ganska så söt ändå. Men det är den första av flera misstänker jag… ”Det tycker jag inte om!” sa farmor. Jag är benägen att hålla med henne, lite…

Träning
Jag var på träningspass i onsdags och det kändes bra. Förkylningen jag hade har dröjt sig kvar lite i form av nästäppa. Så jag har tagit det ganska så lugnt i veckan. Jag ser fram emot passet jag ska på ikväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.