Fem en fredag / i nuet

Bilder: News och Lagerhaus.

Fem en fredag v.38 i nuet

 1. När behövde du sist improvisera någonting som MacGyver?
  Det kan vara en hel del som mina kollegor på jobbet och jag får hitta lösningar på. Tejp, snören, ståltråd och sånt kan vara inblandat. 🙂 Jag önskar att jag var ännu mera som MacGyver när det gäller att klura ut saker! Jag gillade den serien mycket när den visade på SVT i slutet av 80-talet. Jag tittade även på tv-serien Stargate. (Richard Dean Anderson är förresten 73 år nu.)
 2. Vad är det mest spontana du gjort i veckan?
  Inte mycket tyvärr. Jag saknar att vara spontan! Jag var mycket bättre på det innan. Jag behöver utrymme för fler spontana glada saker och besök!
 3. Vad gjorde du nyligen i sista minuten?
  Jag är oftast ute i god tid. Jag kommer inte på något, just nu, som jag har varit sent ute med.
 4. Hur organiserar/planerar du din vecka?
  Jag skriver en vecka i taget på ett veckoblock från Lagerhaus som jag har i köket. Resten har jag i min kalender i mobiltelefonen.
 5. Vad ger dig tunghäfta?
  När jag får frågor som jag inte är förberedd på.
  Eller när det gäller frågor som anstränger mitt korttidsminne. Jag släpper saker på en gång och tar mig an nästa verkar det som. Jag behöver liksom inte komma ihåg vad jag åt till middag i förrgår eller vilket ordernummer jag nyss skrev in i datorn.
Publicerat den
Kategoriserat som Fem en fredag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.