Söndag / sensommar / spa-doft

Söndag i punktform


Spa-doft
En blandning av satsuma, Tahitisk lime, Fuji-Äpple, Gyllene Bambu, ros, cederträ och vit amber blir underbart. Det doftar som på spa! Doftljuset kommer från Uniscent. (Tips på handtvål är den från Under your skin.)

Sensommar
Denna helgen har varit varm och solig. Jag har kunnat sola i bikini i trädgården! Solen står inte lika högt på himlen i september (under 45 graders elevation) men lite D-vitamin kan det nog bli ändå! Hur som helst var det skönt att vila middag utomhus i snart tre dagar i rad. 🙂

Äppelmos
P plockade ner alla äpplen och gjorde äppelmos igår. Det blev över 5 liter. Jag brukar ha det på frukostgröten. Jag vet inte vad äppelsorten heter, men det liknar lite Discovery. I trädgården blommar oreganon och höstanemonen har fått knoppar.

Promenad
Mamma och jag tog en lunch på stan igår. Det är fint denna tiden på året med lite höstnyheter som smyger sig in bland reorna. Samtidigt som skördetiden är i full gång på torget.

Bio
Det blev ett biobesök för Mia och mig i onsdags. Barbie är en upplevelse med både skämt och allvar. Många glada skratt! Jag är glad att vi såg den tillsammans!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.