Moodboard augusti 2023

Bilder: Granit, Lagerhaus, Ikea, Hemtex.

Ordning och reda på kontoret med saker från Granit. Hylla och papperskorg i mesh metall. * Många olika ljuslyktor i glas från Lagerhaus. * Mera av mesh och metall från Ikea. Hyllan Fjällbo har vi köpt till sonens studentlgh. * Jag letar efter nya påslakan-set och detta i egyptisk bomull från Hemtex ska jag kolla in. Jag vill gärna ha just grått och mönstrat.

Dagens låt: Riggi & Piros, Veniice, Rani – My Feelings

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

2 kommentarer

  1. Jag längtar efter ordning och reda! Haha, jag är ganska ordningssam, men när ständigt en önskan att sortera upp mitt liv ännu mer. I ryggraden känner jag hoardern sätta krokben på mig, men jag lyckas ofta vinna våra dispyter genom att klämma dit med analytiska argument framför hoarderns känslosamma sådana. När Clas Ohlson hade bra pris på förvaring fixade jag nyss något som kan komplettera kylens inredning och tycker att det var en utmärkt investering som kommer att förbättra vårt liv lite här hemma.

    1. Det blir lite roligare när man har bra förvaringsutrymmen och var sak på sin plats!
      Jag läste också någonstans att om du behöver köpa förvaringsmöbler då har du för mycket saker, rensa istället för att köpa …typ.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.