Söndag / studentlägenhet / flytt

Söndag i punktform


Flyttat
Sonen har nu flyttat hemifrån! Förra helgen fick han gardinerna uppsatta. Denna helgen hyrde vi ett släp för att flytta hans säng. Han har med sig sin säng och sänggavel som vi köpte 2021. Pengarna från hans sommarjobb blev till en laptop. På måndag börjar skolan!

Lägenheten
Studentlägenheten där han, om allt går bra, ska bo i de kommande tre åren är på 24 kvm och ligger på andra våningen. Det finns toalett med dusch, ett förråd, två garderober, en bänk som blir till matbord/skrivbord. Allt känns fint!

Inredningen
Vi köpte hyllan Fjällbo som han har som sängbord. Den får precis plats bredvid sängen som ju är 140 cm.
I förrådet har han fått hyllan Omar. På den står just nu brödrosten, grytor, skärbrädor och annat som inte riktigt får plats i köket. I förrådet finns också dammsugaren Elvita från Elon. (Mikron är också från det märket.) Jag köpte tvättkorgen på H&M från mitt inspirationscollage. Och även kökshanddukarna i halvlinne och gardinerna Blåhuva från Ikea.
Badrumsmattan, duschdraperiet, pedelhinken och toalettborsten kommer från Sealskin på Bauhaus. En grön växt har han också, en konstgjord från Lagerhaus.

Veckan
Andra saker som har hänt i denna veckan är att vi har flyttat på jobbet också, min avdelning har bytt våning. Så mellan flyttarna, i fredags eftermiddag, var jag på en avkopplande ansiktsbehandling. 🙂

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.