Flytta hemifrån / idéer

Inspiration
Bilder: Ikea, Smarta saker, Ikea, Smarta saker, HM, HM, Ikea.

Sonen har tagit studenten i år. Han ska plugga vidare på högskola! Flytta hemifrån snart… lite jobbigt för mamma 🙂 men mest kul. Jag är glad för hans skull! Det jag gillar är ju också att inreda. Så många idéer i huvudet just nu. (Bara idéer, så ta inte ner mig på jorden riktigt ännu.) Vad kan han behöva i en liten studentlägenhet?

Bilderna föreställer följande: En borrfri hylla med litet diskställ och hållare för hushållspapper Sunnersta Ikea. En duschhylla med sugproppar från SmartaSaker. De bästa kökshanddukarna är de i halvlinne. Till exempel Mariatheres från Ikea. En sköljlåda till diskhon där man kan sila matrester, skölja saker eller förvara disksvampar SmartaSaker. Dimgrönt duschdraperi från H&M. Tvådelad tvättväska H&M. Det viktigaste av allt är mörkläggning! Rullgardiner och gardiner. Till exempel mörkgrå mörkläggningsgardiner Blåhuva från Ikea.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.