Tankebubblor 18 år

Bild: Steffi Lynn

Varför fortsätter jag att blogga trots att nästan ingen läser?
Bloggen är en hobby. Till exempel som att brodera korsstygn. I början blir det fina tavlor att sätta upp på väggen eller att ge bort till släktingar och vänner. Men till slut blir det mättat. Folk kanske inte vill ha fler alster, men man tycker fortfarande att det är roligt att göra dem! (Text från 2019.) Så jag fortsätter för mig. Det är så kul att ha ett blogg-arkiv att titta tillbaka i 🙂 Nu har jag 18 år i arkivet.

Dagens låt: Anne-Marie – Birthday

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

4 kommentarer

  1. 18 år var ingen dålig ålder! Nu är bloggen myndig 😀 Hurra hurra! Hoppas du firar med en liten tårtbit 🙂
    Jag tycker det är kul att folk fortsätter blogga på ”det gamla sättet”, dvs att man är bloggare och inte influencer. Men vi gammaldags bloggare tycks vara i minoritet

  2. Grattis!! Till dig och till oss som faktiskt läser. Jag har inte hållit på riktigt lika länge, men jag fortsätter av precis samma anledning som du. ❤️ Heja oss! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.