Söndag / hästar / middag

Söndag i punktform


Hästar
Igår var jag och en kompis och hälsade på vår kompis som har 5 hästar tillsammans med sin son. Så här ser det ut när hon ropar på dem. Pållarna! Den stora ljusbruna (lilla bilden) går att rida på. Vi hade mysigt, åt god exotisk planka och satt och pratade hela eftermiddagen. Vädret var skönt!

Middag
Vi firade bröllopsdag i fredags. Min snälla mamma bjöd oss på restaurang tillsammans med Ps föräldrar. En skön kväll med god mat och efteråt var vi hemma hos oss och tittade i fotoalbum.

Hallon
Jag plockade hallon i trädgården och hade på min frukostgröt igår. Sedan gick jag ut och solade i en liten stund. Nu ska jag ladda för att jobba en vecka till innan jag får semester…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.