Söndag / konfirmation / AC

Söndag i punktform


Konfirmation
Galna, glada presentsnören! (Jag köpte dem på Lagerhaus.) Igår var vi med på brorsdotterns konfirmation. Det var längesedan jag var på någon sådan och för min son var det första gången. (Mina barn har valt att inte konfirmera sig.) Efteråt blev vi bjuda på en mycket trevlig trädgårdsfest! 🙂 Tack! Partytältet i trädgården var bra att ha eftersom det kom regn.

Luftkonditionering
Det var redan dags att skaffa en ny portabel air conditioner. Den från 2020 Electrolux är sönder och gick inte att laga. Nu har vi en ny från Woods. Just nu är det regn och svalt. Men skönt ändå att ha möjlighet att kunna svalka av sovrummet innan läggdags.

Sydney
Denna veckan har dottern varit på djurpark i Sydney med sin pojkvän. Han ska förresten snart åka på en resa till Nya Zeeland för att åka slalom! Jag tänker ju inte på skidbackar när jag hör Nya Zeeland, men det är ju för att jag inte vet så mycket om det landet som ligger sydost om Australien.

Bilen
Nu har vi ingen söt liten Picanto mera. Denna veckan, i torsdags, lämnade P tillbaka vår lille leasing-bil. Det har alltså redan gått tre år. Dottern hade precis fått körkort när vi skaffade den. Sonen har övningskört med den och tagit körkort. (Nu har han fått låna mormors bil för att ta sig till golfbanan.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.