Söndag / semester / AC

sondag

sondag
Promenad
På morgonen innan frukost. Det är ca 10-15 grader och solsken eller halvklart. Jag tar en promenad på 1 timme. Lyssnar på fågelsången och hör hur gruset knastrar under skorna. Bästa!

Bröllopsdag
Dottern och jag var på gymmet och jag värme upp med lite rodd. Sedan dansade vi Sh’bam. På kvällen var hela familjen på restaurang. P och jag åt en väldigt fin ryggbiff med syrad spetskål och potatis med mera. En fin kväll!

Kyla
Det var varmt väder innan min semester. …och innan P tryckte på beställ för att köpa en AC. Nu har vi i alla fall en stor och, vad det verkar, effektiv AC att ta till när det behövs.

Filmer
Vi kollade på gamla VHS.filmer omgjorda till datorn i helgen hos mina föräldrar. Det var längesedan jag såg min studentfest och våra somrar på båten på film. Och även lite från vårt bröllop. Kul att se. Härliga tider!

Semester
Jag har haft semester i en vecka av fyra nu. Det känns så skönt att bara vara och ta dagen som den kommer. Men jag är sugen på att hitta på något nu eller åka någonstans också. P jobbar i en vecka till.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.