Svarta tights utomhus

Collage
Bilder: Stronger, Aimn, Röhnisch.

Tre snygga tights, med fickor, att ha utomhus på äventyr och promenader. Den ultimata blandningen av fashion och function! Adventure tights från Stronger har hög midja, och ribbstickat funktionsmaterial och snygga detaljer. Black cargo tights från Aim’n har ett vatten- och vindavvisande tyg fram och funktionellt tyg med fyrvägsstretch baktill. Utility Windstopper Tights från Röhnisch med borstad termojersey för extra värme och en trelagers vindtät interlock på den övre delen av frambenet.

Dagens låt: Riggi & Piros, Veniice, Rani – My feelings

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.