Ventilation i huset

Hemma hos oss
Foto: Nilla Tankebubblor

Glad Annandag Pingst!
Idag är ventilationen inkopplad och igång. Förra veckan byttes lådan på vinden ut till en ny som är tyst. (Den gamla var över 40 år och hade gjort sitt.) Nytt system, ny isolering med mera. LTR-3 heter den vi har nu. Jag har inte någon bild från vinden att visa, på denna bilden ser vi en tilluftsventil i taket och den är samma som innan. 🙂 Är ni som jag och tittar på allting runt omkring i bilder? Lampan är från Buster+Punch.

(Så här såg rummet ut när vi flyttade in 2009. Sonen bor i källaren nu.)
Är du kanske nyfiken på hur jag krokade gardinerna?
Så här gör du franska veck, även kallat motveck/omvända veck.
(Du behöver 4-fingerkrok med hög fattning.) Se film på Kirsch.

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

1 kommentar

  1. Härligt med ny ventilationsutrustning! Vi bor under fläktrummet i vårt hus (lägenhetshus) och det blir aldrig riktigt tyst. Dessutom blir det snabbt dammigt. Men jag får väl drömma något årtionde till innan det blir dags för ventilationsbyte…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.