Barnens rum

sonens
Sonen har fått sängen Odda från Ikea. Sängkläderna "Nantucket" kommer från US Polo Assn. Hemtex. Jeanskuddarna är Lexington. Coola signalflaggor från Watski på väggen. Skrivbordet består av hurtsarna Mikael från Ikea och en skiva i björk. Arbetslampan heter Format. På väggen ovanför skrivbordet finns en magnettavla och en vägghylla från Ikea. Den hyllan som jag hade vid mitt skrivbord i lägenheten. I fönstret står en segelbåt köpt på Mio.
dotterns rum
Dotterns arbetslampa heter Barometer. Skrivbordet är från Ikea. Där finns nu även en liten magnetlist från Åhléns. Sängkläderna är Nanso. Jag köpte två set. Det andra har blivit till veckhissgardin och sänggavel. Gardinerna är från mormor, de som vi hade i vårt sovrum tidigare. Hjärtan-krokarna kommer från Pluto Produkter, köpt på Lagerhaus. Mattan kommer från Etol.
Tapeterna kommer från Boråstapeter.

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.