Sköna maj / Valborg

Foto: Nilla Tankebubblor.

Jag hittade att dessa vackra penséer heter Viola Tiger Eye och Primulan heter Gold Lace trädgårdsviva. De växer i stadens rabatter. Vi firade Valborgsmässoafton för första gången igår. 🙂 Det var manskör med Vintern rasat, drillflickor, orkester, scouter med facklor, ett stort bål, fin solnedgång, men kallt väder och för lite kläder. Och då hade jag ändå både mössa och fingervantar.

Foto: Nilla Tankebubblor.

Fler blommor som jag fotade igår. Det doftade så gott på kvällen från alla hyacinter! Vi hade en fin kväll tillsammans med goda vänner. Vi var ute och åt och sedan fika innan vi gick till majbrasan. Nu är det första maj och Valborg har namnsdag. Bilden nedanför med vitsippor är från i lördags hos svärisarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.