Sydney / Pyrmont / flytt


Pyrmont är området vid den röda pricken. Dottern flyttar ytterligare en gång. Nu från lägenheten med de svenska tjejerna (eftersom det visade sig att de också skulle flytta snart) till en lägenhet där hon får ett eget rum. Hon bor snart hos ett par som är från Colombia. De jobbar med liknande intressen som t ex foto. Läget i Pyrmont är centralt. Hennes skola ligger i Ultimo, en bit söder ut från Pyrmont. Hennes jobb ligger nära Moore Park.

Först bodde hon i en studentlägenhet nära skolan. Sedan på Airbnb en kort period. Sedan hos en australiensisk barnfamilj i södra Sydney. Sedan i en lägenhet hon delar med några svenska tjejer i norra Bondi. Och nu då till ett rum i en lägenhet i Pyrmont.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.