Fem en fredag / Borta men inte glömd

Herregud & Co.

Fem en fredag v.16 Borta men inte glömd

 1. Vilken handling som du gjort i veckan vill du gärna få ogjord?
  Allt! kom svaret spontant. …men så illa är det kanske inte. 🙂 Ofta är det tvärtom att jag ångrar saker som jag inte har gjort. Jag skjuter upp saker till helgen och tror att jag ska hinna då vilket är dumt.
  (Om jag dagdrömmer, brainstormar och fantiserar och kommer med galna idéer – Ta inte ner mig på jorden på en gång! Låt mig hållas. Häng med istället så att vi kan mötas där uppe bland molnen, om så bara för en stund. …innan verkligheten kommer ikapp oss. Vi behöver inte vara varandras motpoler precis hela tiden.)
 2. När senast raderade du något?
  Jag är ganska så bra på att rensa bland mejlen i inkorgen. Och bra på att rensa bort foton från mobilen som jag inte behöver ha där.
 3. När har du varit glad över inställda planer?
  Inställda planer låter som något jag inte blir glad över. Men det borde ha varit någon gång som jag har haft något inplanerat men sedan inte varit sugen på att göra det. Oftast så är jag bra på att säga nej till saker jag inte vill göra, och alltså inte planerar in det.
 4. Vad glömmer du oftast på väg ut genom dörren och som du får vända tillbaka för?
  Det händer faktiskt sällan. Men ibland är det bilnycklarna eller garageöppnaren.
 5. Hur ser du till att komma ihåg något du ska göra dagen efter?
  Beroende på vad det är så skriver in det i kalendern, antingen i mobilen, i datorn eller på veckoplaneraren (alltså papper och penna i köket.)
  När jag såg dagens tema kom jag att tänka på en tv-serie som var jättebra och hette Saknad, aldrig glömd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.