Trädgården i början av våren

i trädgården idag
Foto: Nilla Tankebubblor.

Det börjar spira i trädgården. Det är tulpaner på gång i rabatten! Det har börjat att växa rabarber. Syrenbuskarna har fått knoppar. Vi har varit ute denna helgen och plockat och städat lite grann. Raring har tvättat garaget med en blandning av vatten, ättika och lite diskmedel i en tryckspruta.

Dagens låt: SZA – Nobody gets me

Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

1 kommentar

  1. Nämen! Nu blir jag riktigt avundsjuk att se att rabarberna och tulpanerna är på gång. Inte för att jag har en plantering, men mer för att våren inte riktigt hunnit komma hit på fullt allvar (även om det går framåt varje dag)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.