Söndag / planeter / fint väder

Söndag i punktform


Planeter
Venus möter Jupiter i årets största konjunktion. De är himlavalvets ljusaste objekt efter solen och månen. Vinkelavståndet var som minst den 2 mars, det var då de såg ut att vara som närmast varandra. Det har varit så klart väder dessa dagar och jättefina solnedgångar! (Jag önskar att jag hade fotat bättre.)

Lördagen
Jag var på två träningspass igår. Ett där vi dansade till låtar från äldre Sh’bam releaser. Lady Gaga Judas till exempel. Jag fikade med min vän Anna på eftermiddagen, det var kul att prata en stund! Mello på kvällen.

Kalas
Idag har lille kusinen blivit firat med Harry Potter-lego från oss. Vi åt god lasagne och vi var ute på en promenad i solskenet!

2 kommentarer

  1. Visst har det varit fint att se planeterna så stora! Tycker att du fångade dem bra. Det är inte lätt att fotografera himlakroppar. Blir alltid lika besviken när jag försöker fotografera när månen är jättestor men utan att lyckas fånga det i bild.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.