Söndag / konsert / pappa

Söndag i punktform


Vädret
Denna bilden är från förra helgen som var solig och med barmark. I fredags snöade det och igår var det snötäckt och minusgrader. Idag skiner solen och snön rasar ner från solcellerna på taket. Veckan verkar bli kall och solig.

Fredagen
Mamma och jag åt lunch tillsammans. Innan det var jag på klassisk massage i 1 timme. Så avslappnad jag blev. Jätteskönt! På kvällen var jag hemma och tittade på Bäst i test.

Lördagen
Vi började på gymmet och sedan körde jag ett core-pass. Hemma så bastade vi en liten stund. På kvällen var jag med en kompis på en konsert med musikalmusik av Andrew Lloyd Webber. Fint! När jag kom hem såg på mello på repris 🙂

Söndagen
Idag har jag bakat men det blev inte så bra. (Gör inte Chocolate chip cookies i långpanna, ta detta receptet istället.) Dumt att slösa tid på det när man kunde gått en solig promenad istället! Ikväll blir det träning i alla fall.

Pappa
Jag hittade en bild från 1995 där jag är med min pappa. Så fina 🙂


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.