Emily in Paris

Emily in Paris Netflix.

Emily in Paris är en amerikansk dramakomediserie från 2020 skapad av Darren Star för Netflix. Serien utspelar sig i Paris och spelar Lily Collins som den blivande marknadsföringschefen Emily Cooper, en amerikan som flyttar till Frankrike för att ge ett franskt marknadsföringsföretag en amerikansk synvinkel.

Jag har nyligen tittat klart på säsong 3 av Emily in Paris. Den håller fortfarande en mycket hög kvalitet. Mycket fyndigt och innehållsrikt manus och många bra karaktärer. Sylvie och Luc tillhör några av favoriterna. Emily spelas av Lily Collins som är dotter till Phil Collins! Sångerskan Mindy spelas av Ashley Park som sjunger allting själv. Darren Star som skapat serien har även gjort Sex and the City. Rolig och sevärd serie enligt mig.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.