Söndag / snö / fried rice

Söndag i punktform


Snö
Det kom rejält mycket snö i fredags. Jag lyckades sakta ta mig hem från jobbet. Det var många stillastående lastbilar längs vägen. Förutom på vägarna så tycker jag att det är vackert med snö i februari!

Lördagen
Det var kul träning igår! Sh’bam mix med favorit-instruktören. Sedan vilade jag och blundade visst till lite i tv-soffan till Antikrundan. 🙂 Efter det var vi ute i solskenet en liten stund. Handlade och fixade. På kvällen var jag hemma för att titta på Melodifestivalen.

Serie
Jag började kolla på en ny tv-serie som utspelar sig i Sydney 2022. En hund Colin from Accounts och två singlar. Den går på SVT play. Jag har ännu bara sett tre avsnitt, jag gillar den!

Matlagning
Idag har P gjort mat som blev till sju matlådor. Fried rice med kyckling och en kall sås på creme fraiche och sweet chilisås att ha till. Gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.