Fem en fredag / skrivna ord

Bilder från: Paperstyle.

Fem en fredag v.3 in skrivna ord Frågedags.

 1. Vem skrev du senast ett brev till?
  Jag hade flera brevvänner när jag var yngre. Och jag brevväxlade senast med de vännerna jag lärde känna under min Au-pair tid i Florida. Men det avtog ungefär i samma veva som jag började att blogga.
 2. När skrev du senast under ett kontrakt?
  Minns inte. Det kan ha varit när jag började min anställning 2014.
 3. Har du någonsin skrivit dagbok?
  Jag skriver lite varje dag! Och det har jag gjort sedan jag var 13 år. Jag skrev innan dess också, men inte varje dag. Jag har kvar alla mina dagböcker. Numera har jag 10-års dagböcker. Jag har en för 90-talet, 00-talet, 10-talet och nu är jag inne på en för 20-talet.
 4. Har du en läslig handstil?
  Jag textar inte men det är inte heller klassisk skrivstil. Jag har en fin och läslig handstil enligt mig själv 🙂
 5. Vad brukar du oftast skriva på din inköpslista?
  Jag skriver in sakerna på inköpslistan i Ica-appen. Alltså inte papper och penna. Men jag skriver en hel del andra kom ihåg-lappar med mera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.