Söndag / lugnt / tö

Söndag i punktform

Veckan
Årets första vecka är slut. Jag gick ut hårt första dagen med övertid och inventeringsdamm. Efter att ha jobbat i fyra dagar blev det en röd, ledig, dag på fredagen. Då åt vi middag hos min mamma.

Vädret
Det var först snö och sedan tö. Nu verkar det bli mulet och regnigt de närmsta dygnen. Inget kul väder att fotografera i.

Helgen
Det var precis att jag hade fem bilder till detta inlägget. Bildtorka denna tiden på året är inte så ovanligt. Vi har haft det lugnt. Tittat på tv, tänt en brasa, gått promenad. (Apropå foton: Det kan även vara så att när jag väl gör någonting kul så glömmer jag att fota eller så är det inte läge att fota. Eller så är det för privat för att lägga ut).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.