Gympa och yoga från början

Hemmagympa med Sofia SVT.

Hemmagympa med Sofia är ett bra sätt för nybörjare att komma igång hemma. Det finns många avsnitt på SVT play. Varje avsnitt är 20 minuter. (Bland andra min svärmor var jättenöjd med detta under pandemi-tiden.)

Annas yoga studio.

När man är nybörjare på yoga är det lugnast att börja med Yin yoga. Det är stretch-övningar och man håller länge i varje position. Det finns mycket att välja bland på YouTube. Här har jag hittat Anna som instruerar på svenska.

Yoga with Adriene.

Jag hittade till Yoga with Adriene via elisamatilda. Just nu lägger hon ut en yoga-video om dagen på YouTube i 30 dagar.

LesMills BodyBalance.

Jag har varit på gruppträningspasset Body Balance varje vecka i 9 år nu 🙂 Det är inte ofta jag missar mitt favoritpass!

BODYBALANCE classes begin with a Tai Chi-inspired warm up, where a focus on breathing sets you up for what is to come – an invigorating series of sun salutations, warrior sequences, hip openers, twists, and some Pilates-inspired core training. The workout closes with a period of relaxation. LesMills.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.