lite ljusare

Foto: Nilla Tankebubblor. julafton 2022.

När jag körde hem från jobbet 22 december, sista dagen före julledigheten, så var det mörkt ute vid fyra på eftermiddagen. Idag när jag körde hem från jobbet var det inte fullt lika mörkt. Idag gick solen ner 11 minuter senare än för tolv dagar sedan.

På morgon är det mörkt och det är ingen skillnad, solen går upp samma tid idag som för tolv dagar sedan. Om två veckor från idag kommer solen att gå upp 11 minuter tidigare på morgonen. Och då går den ner 24 minuter senare på kvällen.

Dagens låt: Brynn Elliott – Might not like me

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.