Julafton 2022

Detta året åkte vi till Ps föräldrar på lillejulen. Det blev Bingolotto på tv, inte mitt val men, sonen vann 100 kronor. Vi sov över där till julaftonen. Ps syrra och hennes familj är också med såklart. De spelade monopol typ hela förmiddagen och tösen var med på en datorskärm ända till batteriet var slut och det blev dags för julmiddag. Jag körde för att hämta min mamma och så åt vi julmiddag tillsammans. Efter Kalle Anka fick min skäggige gubbe uppdraget att gå iväg och tomta hos grannarna! 🙂 Så dansade vi runt utegranen med barnens kusiner och sysslingar. Efter det var det dags att dela ut julklappar. Många glada skratt! Under granen låg också presenter från Australien. Dotterns kompis som skulle hem över julen tog med sig chokladkakorna Tim Tam. Kvällsfika med saffranspannkaka och mandelmusslor. En god jul.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.