Söndag / klättring / valdagen

Söndag i punktform

Klättring
Sonen ska börja med repklättring och bouldering. Han ska gå en kurs i höst. ”Topprepskursen ger dig all kunskap du behöver för att kunna klara av en uppklättring för topprepskort (grönt kort) enligt svenska klätterförbundets nationella krav.”

Sydney
Dottern har provat på utelivet lite grann. Bilden är från en bar på våning 83 med en fantastisk utsikt över Sydney. Hon har fått nya vänner från Norge, Polen med mera. Skolan börjar i veckan, första lektionerna på tisdag.

Valet
Idag tog vi en promenad till vallokalen tillsammans med vår son som fick rösta för första gången. Det gick bra för han träffade en lärare från högstadietiden som visade runt. Dottern förtidsröstade innan hon reste.

Träning
En stark rygg är mitt mål. På bilden visar jag min mjuka favorit sport-bh från Casall. Den passar bra på lågintensiv träning. Andra pass kräver mera stöd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.