Söndag / resa / Sydney

Söndag i punktform

Sydney
Det där med att plugga foto i Australien… det ska bli av! Dottern är i luften nu på väg till Sydney! Vi vinkade av henne på flygplatsen idag. Hon har varit så duktig med att planera och boka allting med skolan och resan. SÅ stolt! Hon tyckte att det svåraste var att packa väskan. Den vägdes in på 19,6 kg.

Middag
Hon har haft fullt upp denna veckan med att ordna med saker in i det sista. Jobba, mota en förkylning, klippa håret, gå till tandhygienisten, förtidsrösta, träffa vänner med mera. Igår kväll fick hon favoritmaten hemgjorda biffar med potatis och brunsås. Det blir ensamt utan henne här hemma.

Massage
Jag var på massage i torsdags. Den jag brukar gå på fast denna gången fick jag även koppningsmassage. Det var framför allt höger axel som fick sig en omgång. Det kan jag rekommendera. Jag har provat en gång innan, men det var säkert tio år sedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.