Söndag / körkort / tomater

Söndag i punktform

Körkort
Veckans stora händelse är att sonen har fått sitt körkort! Han har ägnat sommarlovet till att ta körlektioner, köra halkbana med mera. Teoriprovet vara förra måndagen och uppkörningen i måndags. I torsdags hade han körkortet i handen! I fredags började han skolan. Trean på gymnasiet nu.

Tomater
Det har mognat många tomater i denna veckan. Vi har både gula och röda. De är ovanligt goda i år tycker jag.

Festival
Jag var ute med min kompis Mia i fredags. Vi hann köpa våra langos innan det var dags att ställa sig under en markis för att ta skydd för värsta regnskuren! 🙂 När det lättade såg vi flera olika artister sjunga. Dagen efter var det solsken. Min man och jag ute med våra vänner och åt pizza på uteservering.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.