Söndag / naturen / jordgubbar

Söndag i punktform

Naturen
Det är så härligt att vara ute nu! Dottern och jag gjorde en utflykt till ett av naturreservaten i närheten igår. Och det är så grönt och det blommar för fullt! Idag är det ännu finare väder och vi har solat i trädgården.

Modal
Jag köpte mig ett par byxor igår i micro-modal. Jättemjuk kvalitet. De finns på Stadium och heter Soc soft pant. Dottern köpte sig en jeansjacka med många stora fickor! Och ett vitt stickat linne på Gina Tricot. Jättesnyggt!

Jordgubbar
Vi köpte jordgubbar, årets första! De hamnade på en marängtårta och även på dagens frukost-gröt. Idag åt vi köttbullar till lunch. Jag gillar matjessill, men det får bli till midsommar. Barnen vill ha köttbullar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.