Stranger things

Stranger Things. Netflix.

Vi har sett klart de första sju avsnitten av säsong 4 (Det kommer två till nästa månad). Jättebra serie! Detta är en serie som förtjänar ett eget inlägg! Jag har skrivit om den innan, att vi hade sett klart säsong 1 i november 2017. Dottern ritade en akvarell. Denna serien är lite unik på det sättet att hela familjen tittade tillsammans! Det är inte så ofta min man och jag gillar samma. Jag gillar ju ungdomsserier och 80-talet. Han tittar mycket på sci-fi och fantasy. Här kunde vi mötas! (Denna serien har även drama och horror som genre). Bra karaktärer som man fastnar för. Någon mer som tittar?

Dagens låt: Kate Bush – Running up that hill

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.