Söndag / äppelblom / rosa

Söndag i punktform

Äppelblom
Äppelträdet blommar. Det södra trädet har en hel del blommor. Det andra trädet inte så mycket. Vi har två gamla träd. Det blommor i rabatten också, tulpaner med mera.

Kläder
Jag köpte mig en beige randig blus på MQ och en rosa topp på VeroModa. Jag har inte använt något av det ännu. Ser fram emot ett tillfälle!

Träning
Jag har tränat 5 dagar av 6 mellan lördag och torsdag. Det började med cykelturen förra lördagen. Sedan blev det gruppträningspass med min vanliga söndagsträning dagen där på. Låren var oväntat pigga igen till söndagskvällens pass. På måndagen vilade jag (det blev en kort promenad). Sh’bam mix, Funktionell, BodyPump och GritCardio. Inte så mycket egentligen men mer än jag har kört på länge nu.

Zonterapi
Igår jag jag hos en ny behandlare, på fot-zonterapi. Sedan var jag hos min mamma och åt lunch. Vi tittade på gamla foton. Mycket sparat av min farmor. Hennes betyg från skolan, för över hundra år sedan. Hon hade med utmärkt beröm godkänd i välskrivning, sång och trädgårdsskötsel med mera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.