Söndag / lull-lull / synundersökning

Söndag i punktform


Söndag
Det är söndag och det innebär ett blogg-inlägg. Men jag har knappt några nya bilder och inte så mycket att skriva om heller. Men jag är envis. 🙂

Synundersökning
Jag var på synundersökning i fredags. Synen var oförändrad. När jag var på undersökning sist, i september, var den också oförändrad. Jag bytte inte bågar i september men jag gör det nu istället. Rättare sagt kommer jag att lägga till ett par. Bara för att kunna behålla de jag har nu ett tag till. De nya kommer om ca 2 veckor så då blir det bilder.

Skägg
Min man har haft skägg för första gången i sitt liv. Han började i slutet av förra året och tills i måndags, då han rakade bort allt igen. Han passade bra i skägg tycker jag, om han trimmar och håller efter det. Vi får se om han låter det växa ut igen nästa vinter.

Lull-lull
Vi har ju en hel del ljus och ljusslingor och en kamin här hemma. Fönsterlampor och en ljusslinga i uterummet går på timer. Levande ljus tänder jag kanske på helgen ibland, mest på vinterhalvåret. Min man och jag är ungefär lika benägna att tända ljus. Han tänder en brasa oftare än mig. Just nu känns det som jag inte är så mycket för lull-lull alls. Jag glömmer bort det. Jag skulle kunna ha det mycket mera rent från sådant hemma än vad jag har, ingen typisk lull-lull-kvinna…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.