Söndag / skidresa / norrsken

Söndag i punktform

Skidresa
Som jag skrev i förra inlägget så har min man och dotter varit i fjällen och åkt slalom. Tösen har även åkt med sina kusiner, för Ps syrra med familj var också där.

Norrsken
I fredags kväll såg dottern norrsken för första gången! Hon har verkligen längtat efter att få se det så jag är glad för hennes skull.

Skägg
P har inte rakat sig på två månader. Det var för att jag blev nyfiken på hur han ser ut i skägg. Det är första gången han har skägg! Det är ovant. Men jag tycker att det ser fint ut, om han trimmar och håller efter det.

Hemma
Sonen och jag har varit hemma och haft det som vanligt med skola och jobb. Hemmet har varit välstädat och fint hela veckan. 🙂

Promenad
Jag bjöd in tjejkompisarna till promenad och fika igår. Det är inte lätt att få ihop det alla gånger, särskilt inte i virustider. Men vi blev två som gick en skön promenad på 1h i både sol och snöväder. Ytterligare en vän slöt upp till fikastunden. Det var trevligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.