Söndag / amaryllis / pepparkakor

Söndag i punktform

Amaryllis
Nu har den slagit ut! Amaryllisen blommar på fönsterbrädan. I uterummet står granen och bocken. Gräsmattan är grön med några snöhögar på. Det har hänt mycket på en vecka.

Pepparkakor
Vi brukar ju baka pepparkakor till Lucia. I år blev det helgen efter. Farmor gjorde degen. Jag skötte ugnen och gjorde hjärtan. Sonen gjorde granar och dottern ett pepparkakshus med mera.

Vardagar
Jag sover i cirka 7 timmar, om jag har tur. Jag borde sova mera, men det är svårt att komma i säng vid nio på kvällen. Jag stiger upp och gör mig klar på ca 1 timme. Jag åker hemifrån och är borta i 11 timmar. Nu är det bara 5 timmar kvar av dygnet. Vissa dagar tränar jag, då är jag hemifrån i ca 1½ timme. Så ska jag duscha, laga mat, äta diska, städa. Säga hej till mina barn och kanske lite tv. Sedan är det läggdags igen.

Lördagar
Sovmorgon utan att vakna till ett alarm Det bästa på hela veckan! När jag vaknar på helgmorgonen är min hjärna som bäst och jag tänker de klaraste tankarna, kommer på de bästa idéerna. På lördagarna vill jag umgås och träffa mina vänner och familj.

Söndagar
Vilodag och egentid. Jag vill inte ha något inplanerat på söndagar utan bara få vara hemma och mysa. Träna, vila och förbereda mig inför nästa vecka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.