Söndag / höst / promenad

sondag

sondag
Promenad
Här är jag på promenad i det fina höstvädret med min man, min mamma och mina svärföräldrar. Jag har ny orange mössa. Dottern var också med och fotade. Det var skönt att komma ut på landet och att äta middag hos svärisarna. Min pappa var inte med. Han bor på ett korttidsboende sedan i fredags.

Vän
Jag träffade min vän Anna i torsdags. Vi åt goda mackor och fikade. Och pratade ikapp. Även hon har en förälder med cancer just nu. Man blir på så gott humör och stärkt efter att ha träffats!

Superhjälte
Min kollega tyckte att jag skulle skriva att jag var en superhjälte i min dagbok i fredags. Först redde jag ut att ta mig till jobbet genom mörker, ösregn, söndriga trafiklysen och medtrafikanter. Hjälpte vår praoelev, klarade ut en svår uppgift innan jobbdagen var slut. Hjälpte min pappa som har det svårt. Man får helt enkelt vara snäll mot sig själv i vardagens utmaningar, stora som små.

sondag

2 kommentarer

  1. Hej Nilla!! Länge sen jag var här. Visste inte att du fortfarande bloggar. Vad kul!! OCH så trevligt o punktform så ofta. DET är ett himla trevligt sätt att blogga på.
    Ha det så jättegott och ses vi på bloggar och insta!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.