Söndag / Julen / Mirakel

sondag

sondag
Reklam
Jag råkar öppna min egen blogg i mobiltelefonen ibland. Mobilversionen ser ju hemsk ut! Tacka vet jag att läsa bloggar på datorn med ad-block så att det blir reklamfritt!

Luffarspis
Svärfar experimenterade med att göra en luffarspis, swedish torch, på julen. Han hade läst om det i tidningen Land. Vi kokade ingenting på den men den blev fin!

Solsken
Det var så skönt att vara utomhus på dagen eftersom vädret var så fint. Barnen lekte och spelade brännboll typ och P och jag tog en lite längre promenad.

Julafton
Tomten hade lämnat en säck vid dörren. Felix var nisse och delade ut dem plus de andra klapparna under granen. Så blev det monopol för några och tv-spel för andra. En skön dag med god mat och trevligt sällskap.

Annandagen
P lagade älgkött sous vide och en rödvinssås. Till det hade vi rostad rosmarin-potatis med västerbottensost och en grönsallad. Mamma och pappa var med och vi åt mammas saffranspannkaka till efterrätt!

Mirakel
Den bästa julkalendern heter Mirakel! ”Det vore att ljuga att inte säga att jag försöker få alla att gråta, men förhoppningsvis är det den där varma och positiva gråten” säger upphovsmannen Arrhenius. och visst kom det tårar på julafton!

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.