Trevlig helg! / fredagslistan / Glad Midsommar!

trevlig
jordgubbe
  Bild: via Mowielicious

Fredagslistan på en torsdag.

VECKANS BÄSTA:
Svårt… jag får återkomma.

VECKANS TV-SERIE:
Jag tänkte kolla på Mia Skäringer No More F*cks To Give på Netflix i helgen.

VECKANS 9GAG:
Bebis somnar till pappas pianomusik.

VECKANS HÄLSO-TIPS:
https://4health.se/

VECKANS UTROPSTECKEN:
Vulverinekoos ”Om du går på ett preventivmedel som utraderar din ägglossning eller mens så HAR DU INTE PMS! Du har nämligen INGEN menscykel – då existerar inte ”premenstruellt syndrom”. Om du upplever humörsvängningar, ömma bröst, svullnad, depression och diverse andra symptom som ofta associeras med cykelns sista två veckor, medan du går på hormonstörande preventivmedel så är det BIVERKNINGAR. Det är inte fel på dig.”
”Är det inte lite sjukt att vi FORTFARANDE skyller på våra egna hormoner när vi mår dåligt hormonellt, även när vi går på p-medel vars poäng är att just förändra hela vår hormonbild och ta bort cykeln? Det är som att vi verkligen VILL att det ska vara kvinnokroppens fel att vi mår skit – inte vår egen ohälsa, eller vilka utmaningar/störningar våra kroppar står inför. Förväntar vi verkligen oss att vi ska bli friskare när vi gör kroppen infertil? Samtidigt som vi VET att hälsa är viktigt för fertilitet? Tänk på det några rundor:
Hälsa = fertilitet.
Ohälsa = infertilitet.
Vulverine https://www.instagram.com/p/CBWKnhwpk94/?igshid=d20f0hcvlf6d

VECKANS TANKE:
Ett inre lugn.


Dagens låt: SIX60 – kia mau ki tō ūkaipō

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.