Söndag / härligt väder / ukulele

sondag

simma
 
Stundent
Vi firade äldsta sonen i den familjen vi umgås med mest. Han gick ut Natur i torsdags. Han fick en Astrid Lindgren-mugg av oss. Vi åt smörgåstårta och sushi. Cirka 14 personer var vi och vädret var okej, så det gick att sitta i uterummet.

Simma

Barnen simmade. P doppade fötterna. …Jag höll mig på land. Det var en riktigt fin dag igår! Härligt väder. Blåsigt men det var ljumma vindar. Vi hälsade på hos barnens farmor och farfar. Lilleman hade ringt till farmor och önskat sin favoritmat; köttfärslimpa. Skön helg vi har haft!

Ukulele
Dottern lånade hem sin farmors ukulele. Så nu övar hon ackord för fullt. Mysigt!

Fönster
Jag har tvättat fönster. Varmt vatten, diskmedel och så ättika.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.